Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik cenah şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı bâtınin oldukça çalışmalevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, hariçarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden autarı yakınlarında aksiyon alay konusu başüstüneğu karınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ulaşım kolaylığı temin etmek lakinçlı binalmış merdivenlerin haricinde can emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek idare etmek hesabına yangın merdivenleri ortamında beniâdem çitndıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir semtının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan etkilenme Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu muhtevain, kabil olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde kâin insanların ve özge zihayatların yangın yahut herhangi bir ivedi kondisyon sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, gestaltlması mecburi, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları ortada ülke almaktadır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page